Welkom op de sollicitatie pagina van Helden van Hier Roleplay

Leuk dat je bij ons wilt gaan solliciteren. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen zijn wij een leuke en leerzame clan. Die hard werkt om zo professioneel over te komen. In de clan staan wij altijd open voor nieuwe gezichten in ons team. Jij bent je op dit moment aan het aanmelden voor onze HvH Academie en daarvoor moet je natuurlijk een aanmeldingsformuliertje voor invullen. In het volgende scherm zie je een aantal onderdelen die ingevuld moeten worden. Hieronder staat daarom een kleine uitleg om ervoor te zorgen dat je sollicitatie er goed uit komt te zien.

Voornaam: Vul hier je voornaam in, moeilijker dan dit is het niet!

Achternaam: Sommige zetten hier een afkorting. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, deze gegevens krijgt niemand te zien buiten onze leidinggevende. Daarom vragen wij om hier je volledige achternaam &in te vullen. Als hier afkortingen staan negeren wij dit en gaan hier niet op in!

E-Mail: Vul hier je echte e-mail adres in. Hierop gaan we je contacteren

Ervaring: Vul hier of je al eerder ervaring hebt opgedaan binnen een andere roleplay clan/community.

Eenheid: Welke afdeling vind jij het leukst?

Motiviatie: Vul hier in wie je bent en waarom jij voor een bepaalde afdeling wilt solliciteren en wat je motivatie is om opgeleid te worden bij onze HvH Academie.

 

Hallo

 

Ik ben Tristan Helden, ik ben 15 jaar oud.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk en gezellig om mij bij een roleplay clan aan te sluiten zodat ik met anderen lekker gezellig kan gamen en roleplayen. Ik solliciteer bij de afdeling politie omdat ik in de schoenen wil staan van een agent en ik wil hier zo goed mogelijk doorgroeien en de potentie die ik heb gebruiken om de beste in het vak te worden.

 

Ik zat vroeger bij een andere clan maar om redenen zijn die jammer genoeg gestopt. Daarom wil ik mij bij jullie aansluiten. 

 

Met vriendelijke groeten

Tristan Helden

 

* Let op: de leeftijd grens staat momenteel op 14 met uitzondering